Online Eğitim Hakkında Bilgilendirme

Sevgili Gençler,

Tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinde hepimiz, ne yapacağımız, nasıl hareket edeceğimiz endişesini yaşadığımız günlerden geçiyoruz. Elbette sağlıklı olmak, hayatta kalmak herşeyin ötesinde geliyor. Devletimiz tarafından yapılan resmi açıklamalar neticesinde eğitim-öğretim adına yapılabilecekler değerlendirilerek üniversitelerde de “Uzaktan Eğitime” geçilme kararı alınmıştır.

Alınan sağlık kuralları çerçevesinde sağlığımız ve doğal ihtiyaçlarımız dışında gerekmedikçe evlerimizden çıkmadığımız şu günlerde bölümümüzdeki eğitimin aksamaması için derslerimizi uzaktan eğitim çerçevesinde sanal dünyada gerçekleştireceğiz. Başkent Üniversitesinde 25 Mart tarihinden itibaren Uzaktan Eğitim derslerine başlanacaktır.

Uzaktan eğitim ders kayıtlarınız için http://moodle2.baskent.edu.tr/ adresinden öğrenci şifreleriniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra GSTMF altında derslerinizi seçerek bu hafta kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Kayıt olabilmeniz için gerekli “Ders Kayıt Anahtarı (parola)” her dersin hocası tarafından sizlere sistem üzerinden SMS olarak yollanacaktır. Gelen SMSleri  takip etmek, moodle sistemine ve derse kayıt olmak öğrencinin sorumluluğundadır.

Derslerinize kayıt olduktan sonra her dersinizi haftalık takip etmeniz, dersin gereği sorumlulukları (ödev, proje teslimi gibi) yerine getirmeniz gerekmektedir. Siz sevgili öğrencilerimizle en kısa zamanda sağlıkla, yüz yüze derslerde görüşmek dileklerimle, sevgiyle kalın.

Prof. Dr. Adnan Tepecik