BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

10. Yılda Ulusal Mimarlık Ödülleri

Başkent Üniversitesi bünyesinde Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Bayraktar tarafından yürütülen, Mimarlık Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Elif Selena Ayhan Koçyiğit'in , İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden Doç.Dr. Umut Şumnu'nun,  Grafik Tasarımı Programından Dr. Öğretim Üyesi Ece Akay Şumnu'nun  içinde yer aldığı, Mimarlık Bölümünden  Öğr.Gör. Seçil Özcan Geylani'nin ve   İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden  Dr. Öğretim Üyesi Selim Sertel Öztürk'ün  gönüllü olduğu çok özel bir ekip tarafından gerçekleştirilen TÜBİTAK ve VEKAM destekli , daha önce TÜBİTAK Performans Ödülü kazanan Sivil Mimari Bellek Ankara 1930-1980  projemiz 10. Yılda Ulusal Mimarlık Ödülleri programında Fikir Sunumu Dalında Seçici Kurul Özel Ödülü ile onurlandırıldı.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden Doç.Dr. Umut Şumnu'nun içinde yer aldığı ekip aynı programda Fikir Sunumu Dalında ödül kazandı.

Öğretim Elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.