2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri

Başkent Üniversitesi 2022 Yılı Mezuniyet Törenleri 27 Mayıs– 01 Temmuz 2022 tarihleri arasında Konya, Adana ve Ankara Bağlıca kampüslerimizde düzenlenecektir.

Bağlıca Kampüsünde Amfi Tiyatroda düzenlenecek törenler için, öğrencilerimizin ve velilerimizin aşağıdaki önemli hususlara dikkat etmeleri önem arz etmektedir.

Öğrencilerimizin mezuniyet törenine katılıp katılmayacaklarını 17 Haziran 2022 tarihinden önce (aşağıdaki formu doldurarak online olarak) bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak değişim ve müracaatlar dikkate alınmayacak, tercih yapmayan veya fikir değiştiren öğrencilerimiz törene kabul edilemeyecektir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 Mezuniyet Katılım Bilgi Formu:

Bu yıl törene katılacak öğrencilerin aşağıdaki bilgileri ve e-posta ile kendilerine gönderilecek duyuruları dikkate almaları beklenmektedir:

İçinde bulunduğumuz koşullar nedeniyle, törenin mezunlarımız, yakınları ve üniversite çalışanları için sağlık riski oluşturmaması amacıyla gerekli tüm önlemler alınacaktır.

Mezuniyet törenlerimizin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için tören alanında oturma düzeni oluşturulacak mezunlarımız ve yakınları tören boyunca kendileri için ayrılan numaralı yerlerde oturabileceklerdir (Amfi Tiyatro Oturma Planı yapıldıktan sonra yer numarası içeren davetiyeler  / bilgi OBS / SMS mesajı üzerinden ulaştırılacaktır).

Tüm katılımcıların; tören öncesinde, tören sırasında ve sonrasında maske takmaları zorunlu olup, sosyal mesafeye titizlikle uymaları beklenmektedirSosyal mesafeyi korumak için törene katılacak öğrencilerimizin davetli sayısı 3 (üç) kişi ile sınırlıdır. Öğrencilerimizin törene katılıp katılmayacakları, davet edecekleri yakınlarının isimleri öğrencilerimizle iletişime geçilerek istenecektir.

Törene katılacak öğrencilerimiz cüppe ve keplerini tören saatinden 2 (iki) saat önce havuzlu yolda kurulacak stantlardan nüfus cüzdanlarını vererek ilgili Fakülte  / MYO / Konservatuvar / Enstitü sekreterliklerinden temin edebilirler. Tören bitiminde cüppe ve keplerini aynı stantlara imza karşılığında teslim eder ve nüfus cüzdanlarını alabilirler. Cübbe ve kep satın almak isteyenler tören gününden önce Kurum Ev İdaresi Birimi ile irtibata geçerek ilgili hesaba 300.-TL yatırmak kaydı ile, 2 suret dekont alıp Fakülte / MYO / Konservatuvar / Enstitü sekreterliklerinden şallarını, Kurum Ev İdaresi biriminden de kep ve cübbelerini satın alabilirler.