1
Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi, Aydın Gastronomy, 7(1), 2023
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
2
Türk Mutfag?ında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 10(3), 2022
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
3
Geleneksel Yemeklerde Dekonstrüksiyon Tekniği Kullanılarak Ürün Geliştirme ve, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9(2), 2021
Öğr.Gör. Gökmen Duman, Öğr.Gör. Arda Er |
4
Geleneksel Yemeklerde Dekonstrüksiyon Tekniği Kullanılarak Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz- Çorum Alaca? Örneği, JOTAGS, 9(2), 2021
Öğr.Gör. Gökmen Duman, Doç. Dr. İlkay Yılmaz, Öğr.Gör. Arda Er |
1
Restoran Şeflerinin Gıda Güvenliği Uygulamalarında Karşılaştıkları Sorunların Tespit Edilmesi; Ankara Örneği, 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), 29.09.2022
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
2
Neden Bu Kadar Şef\Gastronomi Etkinliği Var? İhtiyaç Var mı?, International Travel and Tourism Dynamics, 08.10.2020
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
Kitap Bölümü Bilgileri |
1
Yemek, sanat ve estetik, In:Yemeğin Kültürel Temelleri, 119-142,
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
2
Salep, In:Alkolsüz İçecek Bilgisi, 203-224, 2023
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI |
GASTRONOMİDE YENİ AKIMLAR |
İTALYAN MUTFAĞI UYGULAMALARI |
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI I |
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI II |
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I |
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II |