Yükleniyor
image

Aşçılık Programı
tayfunisik[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1016

  • Yüksek Lisans, (2022), Başkent Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Lisans, (2014), Gaziantep Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

    Yayın Bilgileri

    1  Sürdürülebilir Gastronomi: Ekmek İsrafı ve Atıkları Üzerine Öneriler, 5. Uluslararası Sanat ve Tasarım Eğitimi Sempozyumu, 27.04.2023

    Öğr.Gör. Tayfun Işık, Dr. Öğr. Üyesi Burçak Kızıltan Işık, Öğr.Gör. Dr. Aslı Vural
    DENİZ ÜRÜNLERİ UYGULAMALARI
    MEDYA VE GASTRONOMİ
    SOĞUK MUTFAK
    TASARIM VE ESTETİK
    YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ