Araş.Gör. EREN YALÇIN

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı



Tel : 0312 246 6666 / 1016
E-Posta : erenyalcin[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~erenyalcin/

  • Yüksek Lisans (2020), Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2016), Gazi Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari

Çalışma Alanları


  • TURİZM

  • TURİZM İŞLETME- YİYECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ

Bildiriler


  • Akar Şahingöz S, Özgen L, Yalçın E. Validity and Reliability of the Mediterranean Diet Quality Scale (KIDMED). 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition: Ankara; 02/10/2019 - 06/10/2019

  • Güleç H, Turgut H, Yalçın E. Yiyecek İçecek İşletmeleri Durum Analizine İlişkin Bir Model Önerisi. IV. International Gastronomy Tourism Studies Congress: Nevşehir; 19/09/2019 - 21/09/2019

  • Işın A, Yalçın E. Destinasyon Yiyecek İmajının Memnuniyet Üzerine Etkisi: İstanbul Örneği. IV. International Gastronomy Tourism Studies Congress: Nevşehir; 19/09/2019 - 21/09/2019

  • Beyter N, Zıvalı E, Yalçın E. Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi. IV. International Gastronomy Tourism Studies Congress: Nevşehir; 19/09/2019 - 21/09/2019

  • Küçükkömürler S, Zıvalı E, Yalçın E. Gastronomi Turizmi Kapsamında Ankara'daki Seyahat Acentelerinin ve Restoranların Turist Ağırlama Durumları Üzerine Bir Değerlendirme. IV. International Gastronomy Tourism Studies Congress: Nevşehir; 19/09/2019 - 21/09/2019

  • Yazıcıoğlu İ, Işın A, Yalçın E. Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Akdeniz Bölgesi Örneği. VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium: Anamur, Mersin; 19/04/2019 - 20/04/2019