Yeni Mezunlarımız Base İstanbul 2018'de!

Film Tasarımı Bölümü'nün yeni mezunları Satuk Buğra Yıldırım, Tarık Turhan ve Halil Can Akbulut'un Bahar döneminde FILM404 Yeni Medya dersi kapsamında hazırladıkları "Kalk" isimli video art projesi Base 2018'e seçildi. Mezunlarımızın projesi 20-23 Aralık 2018 tarihleri arasında Galata Rum Okulu'nda sergilenecek.

Küratörlüğünü Derya Yücel'in yaptığı ve Türkiye’deki ilk kolektif Güzel Sanatlar Fakülteleri yeni mezunlar sergisi olma özelliği taşıyan Base, sanatçı adaylarını sektörle ve medyayla buluşturarak sanat hayatlarına geçişte kolaylık sağlamayı hedeflemektedir. Bu yıl seçici kurulunda Ali Akay, Ahmet Elhan, Başak Doğa Temur, Deniz Artun, Burçak Bingöl, Hale Tenger, Sara Raza, Nathalie Angles gibi birçok önemli sanatçı, küratör ve eleştirmenin yer aldığı Base 2018, serginin yanı sıra 3 gün boyunca sürecek çeşitli panellerle sanatçıları ve eleştirmenleri bir araya getirecek.

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.