Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğrencileri; Emre Pakel'ın Başarısı

1992 yılından beri İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İHKİB) tarafından düzenlenen Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması moda tasarımı alanında kariyer yapmak isteyen genç yetenekleri endüstriyle buluşturan en önemli platformdur. Moda endüstrisine yeni tasarımcılar kazandırmak konusunda lokomotif görevi gören KOZA, düzenlendiği 25 yıl süresince Türkiye’nin en etkileyici moda arşivini yaratmıştır. Bu yönüyle Türkiye’deki moda endüstrisinin gelişimini ve tarihini de temsil etmektedir.

Koza’nın bu sene düzenlediği yarışmada mezun öğrencilerimizden Baran Ocak ve Emre Pakel “Online Jüri Değerlendirmesi” ile yarı finale, online değerlendirme sonucunda yüz yüze mülakata girmeye hak kazanan yarışmacılar arasından finale mezun öğrencimiz Emre PAKEL kalmıştır. Kendisine 2 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek olan final defilesinde başarılar diliyoruz.