Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Ankara Fashion Week'e katıldı.

Ankara’nın büyük moda organizasyonlarından biri olan Ankara Fashion Week 22-24 Aralık tarihlerinde Grand Ankara Hotel'de gerçekleşmiştir. Etkinliğin 1. günü Geleceğin Modacıları Tasarım Yarışması finali yapılmış, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü’nden 5 öğrenci finalist olarak yarışma akşamında yerlerini almışlardır. Yarışmaya katılan öğrencilerden Mehmet Süha Kökoğlu 2. Mansiyon Ödülü kazanmıştır.

Etkinliğin 2. gününde Elçiliklerin ve Ankara'da yer alan birçok moda markasının defileleri gerçekleşmiştir. Academic Fashion kapsamında Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, Öğrenci Tasarımları Defilesi ile Fashion Week'e katılım sağlamıştır. Öğrencilerin tasarımları izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır. Bölüm gerçekleştirdiği öğrenci tasarımları defilesi ile plaket almıştır.

Foto Galeri: