Desen Dersi Öğrenci Çalışmaları Sergisi

Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Tasarım Bölümü, Prof. Dr. Serap Buyurgan?ın sorumluluğundaki GSF 123 DESEN I ve GRA130 DESEN II dersleri öğrenci çalışmalarından oluşan sergi 16 Mayıs 2019 Perşembe günü GSTMF C Blok Giriş Kat Sergi Salonu?nda,  Başkent Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ali HABERAL,  Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Abdülkadir VAROĞLU, Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Adnan TEPECİK, Öğretim Elemanlarımız, Velilerimiz ve Öğrencilerimizin katılımı ile açılmıştır.

Desen Dersi öğrenci çalışmalarından oluşan sergide öğrencilerin ders sürecinde yaptıkları canlı modelden desen, tors, doğa çizimleri ve eskizleri yer almaktadır. Sergide Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinin etkili desenleri dikkat çekmiş; Mustafa Mutlu ve Mehmet Ozan Ahi?nin canlı modelden desen çizimleri, tors çizimleri, doğa çizimleri ve eskizleri büyük ilgi görmüştür.